Man kan ju inte med bästa vilja i värden påstå att jag är en flitig bloggare smiley
Ska försöka mig på att sammanfatta höstens alla händelser och jag tror vi startar i Colorado.

Vi har varit på många platser i USA men Colorado tog nog priset, med råge……. Så fantastiskt! Jag har nästan inte velat prata om det för den resan var så fantastisk och går inte riktigt att beskriva. Vilken natur!
Tävlingarna var som vanligt kul, dock ganska svårt att ha överblick. Roliga djur (eller inte…..) fåren var nedhämtade från bergen någon dag innan tävlingsstart så dom var räddare för människa än för hunden. Inte enkelt för orutinerade hundar. Nötkreaturen var mkt bra och det var kul att dom var så många. Inga djur gick mer än en ggr/dag och efter tre dagar byttes alla djur ut. På finalen hade man varit i mitt tycke ganska taskiga när dom hade fyra honor och en hane, innebärande att du alltid hade en som bröt sig ut. Vi fick iaf se en bra final, många duktiga hundar och förare.

Såklart var vi även i många roliga affärer. Amerikanska motsvarigheten till Granngården. Hönsfoder samsades med gevär och pistoler. Friluftsbutiker med eget Pariserhjul INOMHUS!
Sen var det det där med naturen…………. Klippiga bergen, slätter med 1000 tals kor & hästar o.s.v. o.s.v.
Det här är bara ett pytte litet axplock och till Colorado åker jag gärna igen.

När vi sedan kom hem var det på allvar dags att börja jobba. Blev lite stora affärer och man blir så glad när våra kunder ser fördelarna och litar på mig, företaget och ser nyttan. Så kul! Har hänt massor av roligheter och jag är så glad och tacksam att jag har fått möjligheten att börja på Ugglo. Mycket bra produkt, trevliga kollegor, en fantastisk framtidstro och nu i januari börjar min fd. kollega Morgan Andersson som försäljningschef. Blir så himla bra det här smiley

Sedan är ju inte livet bara roligt. I slutet av november så dog vännen Denny efter 8 månaders kamp mot cancern. Vilken kamp, att han sedan tog sig till SM i skydd i slutet av augusti är bara helt ofattbart och dessutom kom på femte plats. Helt galet, vilken prestation! Med en vilja av stål och pannben av gjutjärn så…………. Begravningen i mitten av december var så fin och så många hundvänner fanns på plats. Niklas sång berör på ett otroligt sätt och du kan höra den om du följer länken https://www.facebook.com/lotta.olsson.908/videos/10158802773261515/

Men det är så här jag mins Denny.
Nu hoppas vi på ett bra 2019 som för vår del börjar snart (hoppas jag) i Holland där Tres ska paras med Sox. Håll tummarna för att hon SNART börjar löpa.
Ha ett fantastiskt 2019 alla.
//Anna