Så enormt lättad och glad. Idag har Leasy varit på ultraljud och hon är konstaterad dräktig. Man såg åtminstone 4 fosterblåsor och jag hoppas såklart på några fler. Vet att det är många som blir besvikna om det inte är fler än fyra valpar.


Det har varit en ganska tuff period ett tag med väldigt mycket att göra, mässor, utställningar och seminarier. Ny chef som ställer stora krav o.s.v. har inte riktigt känt att jag varken har haft humör eller kraft. Idag känns det väldigt mycket lättare smiley

Sen mitt senaste blogginlägg från Tyskland har det också hänt lite roliga saker. Fåren har flyttat hit igen och den dagliga vändan i fårhagen är ren rekreation. Tre små flasklamm bor i stallet och blir små personligheter för varje dag som går. Vi har haft privilegiet att få ha William här en helg och vallkursen har börjat.
Solen skiner ute och det är över 20 grader varmt. Får tyvärr inte exponeras för solen eftersom jag gjort en PDT behandling idag. Tar munskydd på och går ut i alla fall, grannarna får väl tro att jag är tokig………….

Nog för nu, hörs snart igen.

//Anna