Liten rapportering om den fantastiska helgen hos Govert och Carina med jätte bra vallning, trevligt umgänge och bra diskussioner. Vi träffades fredag eftermiddag/kväll den 16 oktober Hege och Steinar Andresen, jag och Owe och så värdparet så klart. Redan i förväg hade vi bestämt att Carina som alltid ställer upp, fixar mat, kaffe och servar skulle få en ledig helg. Mao gå runt hela helgen med ett drinkglas i handen och bara få vara. Vi fixade maten, Susanna som är dotter i huset tog hand om pensionatshundarna så Carina fick verkligen vara ledig.

Vi startade upp på lördag morgon med grundövningar som vi lärde oss på kursen med Anneke de Jong i sommras och Steinar startade upp sin nya lilla stjärna ”Talli”. Jag ska inte trötta ut er med detaljer men på söndag eftermiddag var vi alla så otroligt nöjda. Absolut nöjdast tror jag att Hege var som äntligen efter år av träning nu ser en öppning på fösningen och Etna gjorde riktigt, riktigt bra vändor på söndagen. TACK! Govert och Carina för er gästfrihet och för att ni finns!

Våren är planerad med många träningstillfällen, kurser och andra roligheter. Tänk vad det är fantastiskt att man får vänner genom sitt fritidsintresse och att det kan vara så kul att dela varandras framgångar (och motgångar). Är så oerhört tacksam.

Hörs snart.
//Anna