Vi har ju inte så mycket mark att vi kan ha bete till egna får. Grannen som äger Ljunghem har varit bussig och lånat oss mark så att vi iaf kan ha 5-6 stycken + att vi blivit lovade att kunna utöka lite. i sommar har dom bara varit här vid 2 tillfällen och vi har väl varit lite fundersamma. Igår kom dom när vi höll på och skulle stängsla och dom berättar att planer finns på att sälja. Liten kort fundering, med betoning på kort………. Vi köper! Sagt och gjort, allt är klart med övertagande från 1 september. Bara en liten, liten detalj kvar, pengar smiley Vi ringer banken imorgon, men jag är ganska övertygad om att det kommer gå bra. Så mina vänner ett litet smakprov, på vart ni kan få övernatta när ni kommer till oss (vi köper det möblerat).
Vardagsrummet:
hall med trapp till övervåningen:

Kök:Övervåning med hall och sovrum:
Till sist toalett och dusch:

Får vi röjt lite så kommer det att vara en fin utsikt över sjön.

Gäststuga med 2 bäddar:Håll tummarna för oss imorgon.
//Anna