Fattar inte att veckorna går så otroligt fort, nu är det bara ett par dagar kvar på semestern och jobb igen. Vi har haft en underbar semester så här långt och fått massor gjort. Började ju med kennel läger på Camp Skagern utanför Finnerödja, när vädret började tjura ihop sig åkte vi hem. Väl hemma började projekt måla altanen.

Det blev kanonsnyggt men det tog ju såklart en stund att få det färdigt. När detta var klart så hämtade vi hem några får och byggde en lite träningshage i hagen.


I samma veva började vallkursen som jag ska gå ett antal gånger och peppar, peppar…….. det börjar fungera ganska bra. Tres är lyhörd, lydig, börjar fatta vänster-höger både i ord och visselsignaler. Vi jobbar sakta, målmedvetet och har kul när vi håller på.

Efter målning och staketdragning åkte vi till kusten ett par dagar.

Sköna dagar med saltstänk. Blev bjudna på fantastisk lunch med egenrökt makrill, så otroligt gott jag fick ”ståpäls”. Genast har vi inhandlat en egen rök så nu ska här experimenteras. Rätt över viken på campingen var träden fulla av häger, det är ganska långt avstånd men ni ser kanske att dom sitter i träden.


Över 20 hägrar, det var mäktigt att se.

Nu dom sista semesterdagarna ska vi bara vara hemma och ha det skönt. Lite födelsedagsfirande, kanske kolla på crusing i Falköping, testa nya röken, äta gott och bara vara. Härligt!

Hörs snart
Anna