Helgen som varit har varit full av aktiviteter. Ett par turer till Klämmestorp och djurkontakt för Tres. Liten fålla i ladugården och nu har hon vaknat lite. Duktig hund smiley
I lördags kom syster Nina med dotter Theres för att kolla på valparna.
Sedan i söndags kom Bente som ska ha en av hanarna, då kom vi överens om att temat för denna kull blir godis. Sjutton vad svårt det blev att hitta namn på temat liten och/eller X-. Så nu är det bestämt godis och den Bente ska ha kommer med största sannolikhet heta ”Twix”. Avlösning i dörren av Gun och Bernt Markert. Gun blev onekligen lite valpsjuk.
Tack Gun för den fina ikonen.
Nu har valparna fått sin egen hage och dom har varit ute en stund varje dag. I synnerhet efter mat, tror nog dom nya hussarna och mattarna blir nöjda över att dom redan nu lär sig att man bajsar utomhus.

Nedan en ”skrälldus” med foton.

Hörs snart igen
//Anna