Göta Petter vad tiden går fort. Valparna är nu 3 veckor, har börjat äta lite ”vanlig” mat, eller vanlig & vanlig…….. Nötfärs mosad i lite mjölkersättning och så får dom lite A-fil efteråt. Bordsskick är väl det vi får jobba lite på smiley

Idag har vi också byggt ut hagen lite, dom börjar skutta runt och då är det bra att ha en sovplats, en liten plats där man kan skutta runt och en ganska stor del där man kissar och bajsar. Är väldigt fascinerad av att dessa små valpar som faktiskt gör ifrån sig på tidning. Eftersom bordskicket är som det är så får man även äta på tidningar………
Tack Falköpings bibliotek för alla tidningar, just nu är det Dagens Industri………smiley
Om någon undrar vad som händer med mina läppar så väntar nytt besök på Hudmottagningen 28 april där många läkare kommer att vara med. Hudläkare, plastkirurg och öron, näs och halsläkare mfl. Ett förslag som finns är att helt enkelt ta bort underläppen och göra en ny. Så nu är det bara att vänta och se vad dom/vi kommer överens om, hoppas att jag har något att säga till om också. Är faktiskt inte jätte orolig vill bara att dom tar bort eländet så att jag blir ok igen.

Ha en riktigt skön helg.
//Anna