Så kom då äntligen dagen med årets första vallkurs med Tres och så nöjd jag är smiley

Tres är den första hund jag påbörjat träning med och känner mig trygg. Nu låter det som jag hur mycket erfarenhet som helst men så är det ju inte. Vad som känns så skönt är att hon faktiskt tänker, gör inga ”tjuv” rusningar och är ordentligt intresserad även utanför hagen.

Hon är inte riktigt tänd ännu, men lyssnar och försöker verkligen vara till lags. Än så länge har jag inte sagt ett ljud i hagen mer än berömt henne och jag ska nog försöka använda pipa redan från början (om jag kan).

Att stanna är inte riktigt på plats ännu, men det kommer. I vår väntar flera olika kurser och jag ser verkligen fram mot detta.

Daisy har nu flyttat hem och inom någon vecka flyttar vi ner i valprummet. Beräknad valpning ca 28 mars så det närmar sig. Daisy och Tres är ett mysigt par tillsammans.

Hörs snart

//Anna