Nyss hemkommen och ganska mör ska jag försöka mig på att ge en lite inblick i mitt fantastiska (korta) äventyr i Sydafrika.

Åkte från Landvetter på förmiddagen i onsdags 4 februari, till London. Där blev det att vänta till sen eftermiddag när kollegorna dök upp. Nattflyg till Johannesburg där vi landade på morgonen. Vidare med buss till Sun City där vi var framme vid lunchtid. Lite käk sedan en kort stund vid poolen innan det var dags att åka på safari kl 16.00.Middag vankades på safarin så det var svart när vi åkte hem till hotellet igen.


Antiloperna sover med öppna ögon eftersom lejonen jagar i mörkret.

Detta är bara ett axplock av alla bilder, du kommer att hitta fler i galleriet så småningom.

Eftersom detta var en resa med jobbet så var det såklart konferens också. 30 grader varm ute och 15 grader inne, det löste hotellet. Inte genom att ändra
aircondition utan på ett än mer kreativt sätt.
Alla fick var sin filt att linda in sig i smiley
Fredag och lördag var konferens dagar där vi jobbade mycket och lördag morgon fanns möjlighet att följa med på morgonsafari.

På lördag eftermiddag efter vår konferens och vi var åter på hotellet hände något väldigt speciellt. En babian kom och hälsade på i mitt rum. Som tur var hann han inte ta något eftersom jag skrämde ut honom. Lite läskigt. Oscar min kollega har fotat hela händelsen så bildbevis finns, lite kul är att Oscar inte visste att det var mitt rum förrän jag VRÅLADE. Tog dock några kort på honom när han väl var ute ur rummet och stal hos rumsgrannen.Söndag var det dags att åka hem. Buss till Johannesburg med lite rundresa. Såg bl.a. Nelson Mandelas hus.Utanför var det små rabatter där folk lagt minnes stenar.

Efter detta träffade vi Sydafrikas motsvarighet till Dyslexiförbund. En trevlig lunch och därefter åter till konferensrum och ett par timmars konferens. Dom har det inte enkelt om man säger så………….. 7 officiella språk och ett misstroende om att det öht finns något som heter dyslexi. För långt att förklara här men dom har lite att jobba på.

Sedan incheckning och flyg hela natten, byte i London och åter på Svensk mark kl. 11.00 måndag förmiddag. Lite vanvördigt kan man säga att det varit närmare till Kålmården men definitivt inte en sån här fantastik upplevelse.

Hörs snart igen

//Anna